El Poder del riure

La capacitat que tenen els nens de riure és sempre sorprenent. No hi ha frenos, cap condicionant, riuen amb total entrega, totalment absorts. Totalment presents. Poden haver plorat fa cinc minuts, però ara son aquí fruint d’aquell màgic moment d’alegria. No importa el passat. Ara viuen aquest moment!

Que contagiós arriba a ser aquest riure! Tots esclatem a riure davant d’aquesta explosió espontània de felicitat i alegria. Que difícil es fa mantenir la serietat després d’aquestes explosions. Sembla que el riure repari tantes coses que potser estaven encallades o potser massa tenses.

M’encanta riure! I quant hem passat una estona amb els amics rient de debò i ens ho hem passat molt bé aquella estona la recordem amb molta il·lusió. Ens alegra el dia i volem repetir-la novament.

Potser hauriem de riure més. Potser si riguéssim més, de les situacions, de nosaltres mateixos, no estaríem tant preocupats per els problemes que sorgeixen, i fins i tot els solucionaríem amb més lleugeresa i més efectivitat.

Potser aquest riure ens fa estar més feliços, menys preocupats, més segurs al fi i al cap. Som més capaços de crear solucions. Probablement  som més efectius. Potser aquest riure, aquesta felicitat, ens empodera, ens fa sentir més segurs i optimistes i ens dona més capacitat real de crear i aplicar solucions.

Enamorem-nos de la vida, mantinguem l’energia de quant érem petits. Mantinguem aquest esperit viu. Riem, celebrem el què tenim, estiguem alegres, en un estat ple d’optimisme. I des d’aquesta fortalesa podrem atrevir-nos a construir la vida que volem. Sabrem que nosaltres podem!