Project Description

La meva visió

Em considero una persona que estima la vida, que estima el mon, a les persones i a tots els essers vius. Una persona sensible, enamorada d’aquest planeta, de la natura i de la seva gent.

Soc un activista que vol participar en aportar a aquest mon més llum, més harmonia, més pau, respecte al medi ambient i formes de vida més plenes pensant en el conjunt del ser humà.

Soc conscient que som els essers humans en la seva totalitat, responsables de com està el mon actualment i per tant competents per solucionar i crear un mon millor.

Estic compromès en aquest propòsit i també en la millora de la qualitat de vida de les persones. Estic convençut que cada ser humà te els talents per viure la vida d’una forma més plena i pot col·laborar al mateix temps en la millora del seu entorn.

Les meves experiències

La meva implicació de jove en diferents entitats i associacions dins del moviment juvenil, em va ajudar ben d’hora a prendre consciencia de les necessitats i mancances del mon, els joves i les persones en general.

Als meus 25 anys, passar un mes en un Ashram de meditació va transformar profundament la forma en que veia el mon i va iniciar un camí de descobriment interior, de trobar respostes interiors en comptes de buscar-les fora. Viure el present i una vida amb sentit.

La meva inquietud personal i un desig de viure el mon d’una forma més plena m’empeny als 90’s a entrar al món dels negocis, buscant una millor connexió i influència en el meu entorn. Desenvolupo i assessoro a persones en projectes en la nova economia basats en un equilibri entre la consciència i la prosperitat, amb la intenció de crear noves realitats.

Son més de 25 anys d’experiència ajudant i assessorant a les persones, on la comunicació és una peça clau en el desenvolupament d’aquests projectes. Tant la comunicació personal com també donant conferències i seminaris aquí i arreu del món.

Assessoro a les persones en el camí del desenvolupament personal, tot descobrint i potenciant els seus talents per poder superar les seves limitacions i viure una vida d’acord amb el seu potencial.

Sempre m’ha interessat la salut humana i assessoro a altres persones per millorar en tots els aspectes relacionats amb la salut, com per exemple a nodrir-se adequadament més que alimentar-se, beure suficient aigua i de qualitat i en definitiva portar una vida sana.