Project Description

La meva visió

Sempre m’he considerat un somniador, compromès, disciplinat, perseverant i constant.

Crec en les capacitats de les persones per a crear una vida de llibertat i de realització personal.

Veig la llibertat personal com un objectiu a la vida fruit d’un procés de transformació personal ajudat per una educació basada en valors i potenciant els talents.

M’agrada ajudar a les persones en aquest procés de transformació personal i s’ha convertit en la meva passió. És per mi la meva revolució amb causa.

Vull viure la vida d’una forma congruent amb els meus valors i els meus principis i que cada acte hi estigui alineat i viure així d’una forma més conscient.

Ensenyo a la gent a tenir una mentalitat d’èxit i a veure de que Si que es pot!

Les meves experiències

En la meva cerca per la llibertat personal m’he adonat de l’importància d’una formació especifica per a l’èxit. Una educació que ens empoderi, que ens acosti a la prosperitat i ens ajudi a comunicar-nos.

Per aquest fi, he fet multitud de cursos, tallers, conferències, seminaris, congressos a més d’àudios i lectura de llibres. Som el què llegim!

Soc conscient del deute tan gran que tinc amb els meus mentors que m’han ajudat a ser empresari, a tenir mentalitat d’èxit, a augmentar la creença de que Si es pot i a tenir en compte que en cada moment fem una decisió per el nostre futur.

Estic expandint el meu projecte personal posant en pràctica d’una forma compartida el que estic aprenent i per fi el bagul dels somnis està escampat per la meva ment i tinc la certesa que Si que es pot!, si Desitgem, Decidim, Determinem i ens Disciplinem.

M’encanta l’esport, el practico intensament i m’he especialitzat des de fa molts anys en una bona alimentació i nutrició per a la salut física.

He orientat el meu projecte a atendre les persones en aquesta àrea de salut física, però també la salut mental i emocional que té molt a veure amb els nostres propòsits a la vida. I també en la salut econòmica.

Ofereixo assessorament personal en el desenvolupament de l’activitat i també a través de conferències i seminaris ajudant en la superació personal.

L’objectiu és servir i ajudar a les persones a tenir una millor qualitat de vida, salut i prosperitat. Difondre una nova cultura, generant un espai de reflexió i despertant consciència i proposar una alternativa amb l’ajuda dels nostres processos educatius.

Cap a la llibertat personal!