Project Description

La meva visió

Soc una persona alegre i feliç, em miro les coses pel costat positiu, m’encanta la gent i la meva carta de presentació és un somriure d’orella a orella.

La connexió amb l’espiritualitat m’ha ajudat a trobar el meu propòsit a la vida. Vull ajudar la gent a superar les seves pors i atrevir-se a viure una vida més plena i amb sentit.

Crec que emprendre és una gran oportunitat de crear la teva vida d’acord amb els teus valors i promoc activament emprendre des de la consciència. “No és el més intel·ligent qui va endavant, sinó qui s’atreveix”.

La meva visió del món és donar amor brindant eines que permetin treure la por dels nostres cors per ser lliures.

M’apassiona l’ecologia i el respecte al nostre planeta perquè em sento part de la solució i no del problema.

Les meves experiències

Vaig néixer a l’Ecuador, i ara visc a Barcelona, buscant la forma de desenvolupar millor els meus talents i de tenir més grans oportunitats. És una ciutat que em té profundament enamorada i en la qual planejo viure-hi molt de temps.

He realitzat cursos de PNL, meditació, menjar energètic, comunicació i lideratge, a la Universitat de Barcelona. Doncs m’interessa molt tot el relacionat amb les persones, la seva salut i la seva espiritualitat.

Influïda per tota l’educació que rebia i frases poderoses com “L’autoeducació et farà lliure” van ressonar en el meu cap i en el meu cor i em van donar l’empenta per pensar que aquest era el moment d’emprendre.

A la universitat de la vida, vaig aprendre a lluitar pels meus somnis i donar sempre una miqueta més.

Tot just estic començant el meu camí d’emprenedoria i això em fa aixecar cada dia amb un somriure, pensant: A qui puc ajudar avui a somiar?

Des del meu projecte ajudem a les persones en el seu camí de superació i emprenedoria a través de consultories personals, xerrades, tallers i el què faci falta per ajudar-los en el seu procés.

També promovem el consum conscient relacionat amb productes que cuidin i respectin el medi ambient.

Visita la meva web: elyandcarlo.com