Project Description

Les meves experiències

Vaig néixer en una família que sempre han mostrat gran interès en el creixement personal. Els meus pares sempre s’han dedicat a ajudar a les persones a treure la seva millor versió. Ja des de ben petita he assistit a cursos i activitats de creixement personal que ells organitzaven o assistien. Entre els llibres que ens llegien al anar a dormir hi havia “La bona sort”, “El vendedor más grande dels mundo”, entre d’altres. A casa meva sempre hi ha hagut  molta gent, m’he relacionat molt i he tingut molts amics.

O sigui que des de ben petita m’agrada molt aprendre aquestes àrees, que crec que son vitals per prendre bones decisions a la vida. Tota aquesta època em va donar una bona autoestima, em va empoderar, em va fer creure en les meves capacitats i em vaig adonar de que aquests aspectes de creixement personal son essencials per dissenyar i construir la vida que vols.

Totes els àrees relacionades amb creativitat, humanitats o creixement personal sempre m’han interessat molt. Vaig fer el batxiller artístic escènic i també tinc el títol del primer any d’assessora d’imatge personal i corporativa, on en tots els casos hi ha molt contacte amb les persones.

Tota aquesta formació m’ha fet veure ben clar que el que vull no és treballar pel projecte d’un altre, sinó crear el meu propi projecte. Des dels 18 anys que estic emprenent projectes relacionats amb l’empoderament de les persones i la col·laboració entre elles. En aquesta curta experiència en negocis, ja estic aplicant totes aquestes habilitats comunicatives que vaig aprendre de petita i sobretot ajudo a les altres persones en aquesta àrea. M’encanta conversar amb les persones, escoltar-les i comunicar-me amb elles, per poder-les entendre amb profunditat i ajudar-les a connectar amb els seus talents i el seu potencial interior. M’encanta incentivar a les persones perquè emprenguin el seu propi projecte personal, basat en els seus valors, talents, propòsits i caràcter, per poder viure una vida més plena i feliç.

La meva visió

Em considero una persona plena d’energia, vital i molt inquieta. Adoro viure la vida d’una forma apassionada i vivint cada moment com si fos l’últim. M’encanta inventar i crear moments de felicitat extrema i viure’ls amb tot el meu ser.

Crec que ens hem d’atrevir a viure la vida com ens agradaria, d’una forma plena. Fer-la una aventura i viure-la amb FELICITAT.

Soc una enamorada de la vida, del planeta i de tots els éssers vius. Crec que hem de cuidar aquest nostre paradís, doncs està passant moments complicats i hem de conscienciar-nos i ajudar-lo.

Soc una activista pel respecte als animals i una defensora dels seus drets. Crec que les persones i els animals hem de viure en harmonia i ser estimats per igual. Per això una de les meves missions és ajudar-los.

Trobo essencial la connexió amb els valors, propòsits i passions d’un mateix. Hem de prendre consciència de la nostra vida i no viure-la com somnàmbuls, per desenvolupar una vida plena i feliç. Per això, una altra de les meves missions és ajudar a les persones a connectar amb ells mateixos i amb el seu propòsit de vida.

Visita la meva pàgina web: durgasivilla.cat