Project Description

Les meves experiències

M’interessa molt ajudar a les persones a descobrir el seu potencial, a creure en elles i ajudar-les a superar les seves limitacions, i potenciar els seus talents. Per això m’he preparat i sempre he estat fent cursos sobre Meditació, Hatha Ioga, Nutrició, Reiky, Física Quàntica, creixement personal i altres.

Fa més de 25 anys que estic desenvolupant el meu projecte personal i em dedico a ajudar i orientar a les persones a connectar-se amb el seu poder interior, a ajudar-les a emprendre, per crear la vida que volen. Les assessoro en diferents àrees, com la salut, tant física, com mental i emocional.

Tot això a traves de conferencies, cursos, tallers, entrenaments i també d’assessories personals.

Poso tots aquests coneixements i experiència per ajudar-te a trobar els teus talents i posar-los a funcionar per fer d’aquiesta vida una aventura.

La meva visió

Soc una persona idealista, crec que tot es possible, i m’encanta visualitzar un mon on tots els essers vivim en llibertat, harmonia i felicitat.

Als 18 anys una crisis existencial em va portar a fer-me moltes preguntes i buscant, vaig conèixer un mestre de meditació de la Índia. Va ser un  despertar a una nova consciència, d’entendre més el mon i a mi mateixa i vaig trobar les respostes que necessitava.

He après a estimar-me i a estimar als demes, a saber que tots tenim un gran poder interior, que som grans i capaços de canviar allò que volem.

M’encanta la natura,  la seva immensitat, i la pau que s’hi respira. M’encanten els animals i tots els esser vius. Sento que tots formem part d’una mateixa família i el planeta es la nostra casa. I per això ho cuido amb el màxim d’amor.

Amb què em connecto:

Em connecto amb la música,  que em transporta a mons imaginaris.

Amb la llum de l’alba i el capvespre que m’ensenya que tot es un cicle

Amb l’aigua que em diu que fluir es una bona actitud per la vida

Amb els  núvols i la seva capacitat de transformació a cada instant

Amb els arbres arrelats al terra i expandint-se amb determinació cap el cel

Amb la muntanya i  la seva fortalesa que m’ensenya que ella “És”

Amb la meditació, descobrint l’univers interior on hi ha una gran pau,  amor, serenor i lleugeresa.