Project Description

La meva visió

Em caracteritzo per el meu somriure i energia vital. Em sento un adult amb l’esperit d’un nen i m’encanta gaudir de les petites i grans coses que la vida ens ofereix.

Les meves grans passions són la música, el mar, la pintura i les persones. M’encanta somriure a la vida, divertir-me i passar-ho bé en totes les circumstàncies que es presentin.

La connexió amb l’espiritualitat m’ajuda a veure la meva capacitat per ajudar a d’altres persones a veure solucions i prosperar en el mon d’avui.

Tinc un esperit inquiet i la recerca constant per un mon millor em fan interessar en l’emprenedoria i crear el meu propi negoci.

Com emprenedor aprenc a ajudar l’equip a través d’entrenaments i activitats.

També promovem el consum conscient i el respecte al medi ambient i els animals.

Les meves experiencies

Vaig néixer a Itàlia, vaig estudiar la llicenciatura en idiomes al meu país, em vaig mudar a Londres on vaig començar la meva carrera professional en la indústria del turisme durant gairebé 4 anys.

Després vaig decidir continuar la meva vida viatjant i vivint a Austràlia. Necessitava contacte amb una cultura diferent, la natura, els animals i les platges exòtiques.

Allà va despertar en mi un fervent desig de llibertat, vaig entendre que el món està ple de meravelles per descobrir i gaudir-lo amb amics.

Vaig començar una “actualització de programari” relacionada amb la meva manera de pensar, parlar i actuar.

Havia arribat el moment de connectar-me amb aquest gran Carlo interior, més centrat, positiu i disciplinat, però sense deixar de divertir-me.

Hem vingut a aquest món a ser feliços!

La llibertat era un dels meus valors i vaig veure en l’emprenedoria la forma d’ajudar a les persones a superar les pors, aprofitar l’era actual i entrar al mon de la micro-emprenedoria.

Des de l’oratòria i l’ajuda personal entreno les persones a emprendre.

Generem influència positiva a través de l’alegria que ens caracteritza i ens agrada ser exemple del desafiament que suposa emprendre avui dia.

Visita la meva web: elyandcarlo.com