Emprèn! Fes la teva gran aventura!

T’expliquem en 4 passos el nostre projecte
i el seu poder de transformar la teva vida
Emprendre és l’oportunitat de dissenyar i viure la vida
segons les teves aspiracions

De treballar per la seguretat d’un souemprendre en el teu projecte personal, hi va el crear la vida que sempre has somniat!

Emprendre és com fer un viatge, tant atractiu és el destí com els llocs per on passaràs. O sigui, tant important és el resultat que obtindràs emprenent, com que el procés d’emprendre tingui sentit per tu, i per tant, estigui basat en els teus propòsits i els teus valors.

Emprendre t’ofereix el potencial de crear actius, ja que utilitzes el teu temps per crear i automatitzar processos. I així aconsegueixes llibertat econòmica. Tot és possible quan inicies l’emprenedoria!

En aquestes èpoques de canvi constant, apostar pels teus talents i emprendre és la millor inversió que pots fer a la vida.

Gràcies a la innovació social tenim eines que posen el poder de la informació i la tecnologia, al servei de les persones

Innovació social

Hem vist com en pocs mesos la humanitat ha avançat anys, en l’ús de la tecnologia i el món virtual. Avui ens connectem tant fàcilment amb una persona d’aquí com amb una de l’altra part del món. I ho podem fer des de casa, des de la muntanya o des de la platja, tant se val!

Per tant, podem construir el nostre projecte, inclús a nivell mundial, gaudint des de l’inici, de bona qualitat de vida.

Emprendre de forma universal, sense importar capital, edat, estudis, sexe ni procedència. Noves formes de fer negocis on la persona és al centre.

Fem projectes que beneficiïn al conjunt de la societat

Economia col·laborativa

En l’economia col·laborativa no importa tant el capital com les persones, que tenen l’oportunitat de crear noves realitats

El nostre negoci es mou dins l’economia col·laborativa o social commerce. Cada persona crea el seu projecte personal, col·laborant amb la resta i multiplicant així, el seu potencial.

Creem comunitats on cadascú aporta el què sap i rep el què necessita. És un intercanvi de talents on tots sortim reforçats. I totes les persones estan a la mateixa distància de la riquesa.

Passem de l’individualisme, a la col·laboració; de les infraestructures, a les idees; de l’obediència, al liderat; del treball en sèrie, a la creativitat.
Això es l’economia col·laborativa.

Ens hem fet conscients de la importància del nostre consum per cuidar-nos a nosaltres i al planeta

Crea el teu projecte

El consum és energia i cada compra que fem és un vot. Votem per un producte, per una empresa o per una economia. T’imagines fer-nos conscients d’aquest poder i canalitzar-lo en benefici de les persones?

Si fem comunitats i organitzem el nostre consum, podem crear el benefici que nodreix als membres de la comunitat.

Podem canalitzar el nostre consum conscient, cap a les marques responsables que participen a la nostra comunitat. Unes marques amb productes que promouen la salut, que respecten el medi ambient, i que comparteixen amb nosaltres els beneficis.

Si aprenem, amb l’experiència i l’educació a crear comunitats i organitzem el nostre consum, generarem fluxes d’efectiu, creant actius que ens portaran a la llibertat econòmica.

Entrevista Oriol Hugo a Josep Barragan

Vols ser protagonista?

Ets una persona emprenedora
i vols més informació del nostre negoci
i del seu potencial per transformar la teva economía?

Demana’ns informació, trobem-nos, truquem-nos,
fem un zoom, compartim el projecte i vegem els detalls
per viure una vida com a protagonista

Connectem