Emprèn! Fes la teva gran aventura!

T’expliquem en 4 passos el nostre projecte
i el seu poder de transformar la teva vida
Emprendre és la oportunitat de dissenyar i viure la vida
segons les teves aspiracions

Entre treballar per la seguretat d’un sou i emprendre en el teu projecte personal, hi va el crear la vida que sempre has somniat!

Emprendre és com fer un viatge, tant atractiu és el destí, com els llocs per on passaràs. O sigui, tant important és el resultat que obtindràs emprenent, com que el procés d’emprendre tingui sentit per a tu, i per tant, estigui basat en els teus propòsits i els teus valors.

Emprendre t’ofereix el potencial de crear actius. Ja que no vèns el teu temps sinó que l’utilitzes per crear i automatitzar processos. I és la forma d’aconseguir la llibertat personal. Tot és possible quan inicies l’emprenedoria!

En aquestes èpoques de canvi constant, apostar pels teus talents i emprendre és la millor inversió que pots fer a la teva vida.

La innovació social ha creat eines que posen el poder de la informació i la tecnologia, al servei de les persones

Innovació social

Hem vist com en pocs mesos la humanitat ha avançat anys, en l’ús de la tecnologia i el món virtual. Avui podem connectar-nos amb la mateixa facilitat amb una persona d’aquí com amb una de l’altra part del món. I ho podem fer des de casa, des de la muntanya o des de la platja, tant se val!

Per tant, podem construir el nostre projecte, inclús a nivell mundial, gaudint des de l’inici, de bona qualitat de vida.

Emprendre de forma universal, no important capital, edat, estudis, sexe ni procedència és fruit de la innovació social. Noves formes de fer negocis on la persona és al centre.

Fem projectes que beneficiïn al conjunt de la societat

Economia col·laborativa

En l’ecomomia col·laborativa perd importància el capital i en guanyen les persones que tenen l’oportunitat de crear noves realitats

Una de les innovacions socials és l’economia col·laborativa o social commerce. Cada persona crea el seu projecte personal, col·laborant amb la resta i multiplicant així, el seu potencial.

Es creen comunitats on cadascú aporta el què sap i rep el què necessita. És un intercanvi de talents. I totes les persones estan a la mateixa distància de la riquesa.

Passem de l’individualisme, a la col·laboració; de les infraestructures, a les idees; de la obediència, al liderat; del treball en sèrie, a la creativitat.
Això es l’economia col·laborativa.

A l’era de la consciència ens hem convertit en consumidors conscients i volem que els productes que consumim i les empreses que els fabriquen responguin als nostres valors

Crea el teu projecte

El consum és energia i cada compra que fem és un vot. Votem per un producte, per una empresa o per una economia. T’imagines fer-nos conscients d’aquest poder i canalitzar-lo en benefici de les persones?

Si creem comunitats i sincronitzem o organitzem el nostre consum, creem l’energia o el benefici que nodreix als membres de la comunitat.

Canalitzarem el nostre consum, un consum conscient, cap a les marques responsables que participen en la nostra comunitat. Unes marques amb productes que promouen la salut, que respecten el medi ambient, i que comparteixen amb nosaltres els beneficis.
Ets Brand-lover perquè t’enamores d’aquestes marques.

Si tots aprenem, amb l’experiència i l’educació a crear comunitats i sincronitzar consums, generarem fluxes d’efectiu, creant actius i aconseguint la llibertat econòmica.
Ets Brand-ambassador perquè promous aquestes marques.

Entrevista Jordi Planes (ETV) al Pep, Eli i Jose

Entrevista Oriol Hugo a Josep Barragan

Vols ser protagonista?

Ets una persona emprenedora
i vols més informació per emprendre
de forma col·laborativa, social i conscient?

Demana’ns informació, trobem-nos, truquem-nos,
fem un zoom, compartim el projecte i vegem els detalls
per viure una vida com a protagonista

Connectem