Una educació que t’empoderi

Connectem
Per iniciar un camí de transformació personal i entrar al món de l’emprenedoria, és essencial l’educació. Però no una educació tradicional basada en memoritzar i obeir, pensada pel món assalariat. Sinó una educació que t’empoderi, que et connecti amb el teu poder interior, amb els teus talents i els teus valors.

Pensem que l’educació ha de ser humanista, contemplant el ser humà d’una forma integral. Coherent, perquè aprenguem no de la teoria sinó de l’experiència pràctica dels emprenedors. I ha de ser un procés continu doncs la vida es un procés d’aprenentatge i evolució constant.

Les formes més poderoses d’aprenentatge per l’emprenedoria son la teva pròpia experiència i l’experiència dels altres. Els professors del nostre programa educatiu ensenyen des de l’experiència. “Així, cada dia aprenem, cada dia practiquem”Mentre aprenc practico i mentre practico facturo.

Aprofundim en àrees concretes de formacions per a emprendre, com és la comunicació efectiva, el poder del llenguatge per a crear noves realitats, el liderat conscient, la creació de la teva marca personal, etc.

Amb un format virtual com les videoconferències, aprenem des de casa, a través dels nostres entrenaments, seminaris i convencions. Com també vídeos, àudios, llibres, trobades i demés.

Mentors i Oradors