Els 10 hàbits per ser un bon emprenedor

Hola a tots!

Avui us volem compartir 10 hàbits que els emprenedors utilitzem per tenir energia i una actitud positiva.

1. Llegeix quelcom nou cada dia:

Omple’t d’idees innovadores, aprèn alguna cosa, tingues un contingut nou a la teva vida ja que això t’empoderarà i t’animarà a parlar amb altres persones, a compartir aquesta informació que t’ha arribat. També és beneficiós perquè ens dona més seguretat en nosaltres mateixos ja que al tenir més coneixement et sents més preparat i més segur.

2. Segueix endavant a pesar dels errors:

En aquesta cultura el fet de fallar o d’equivocar-nos ens terroritza i fa que no arrisquem o no vulguem seguir amb l’activitat que estàvem portant a terme. Però si canviem aquesta percepció i veiem els errors com una oportunitat d’aprendre, ens empoderarem i tindrem més força per seguir endavant. Per tant, els errors són una magnífica oportunitat per aprendre i saber quins aspectes millorar.

3. Cuida la teva salut i el teu temps:

La qualitat de la teva salut marca la qualitat de la teva vida. Recomanem una bona alimentació, som el què mengem, i complementar-ho amb una bona nutrició, vitamines i minerals, per assegurar que ens nodrim adequadament i així tindrem molta energia i el màxim rendiment del nostre cos.

El teu temps és la teva vida. Utilitza’l per aquelles coses que et fan feliç, viu cada moment amb intensitat, fes el què t’agrada. Si hi ha quelcom a la teva vida que no et fa feliç, canvia-ho.

4. Delega:

Aprèn a delegar. Junts fem més que sols. Confia en el teu equip. Si vas sol arribaràs més ràpid, però si vas en equip arribaràs més lluny i el procés serà més divertit i enriquidor. Treballa junt amb l’equip. Aprendreu junts i generareu la confiança. Llavors, delegar, fer entre tots, serà la base per a crear equips i comunitats molt poderoses.

5. Defineix les teves metes i programa-les:

Saber el què vols és essencial per saber quins passos fer per aconseguir-ho. Com moltes vegades diem; si no saps on vas ja has arribat. O sigui, un cop saps on vas, posa-li una data i ja podràs crear el teu pla d’acció per arribar-hi.

6. Rodeja’t de persones positives:

Tal com es diu, ets com les 5 persones que més freqüentes. Per tant, quan emprenem ens volem rodejar de persones que han recorregut el camí. Majoritàriament el seu èxit, és degut a la seva actitud. Quantes mes persones d’aquestes et relacionis, més aprendràs d’aquestes actituds i d’aquesta forma de veure el món.

7. Compleix el què promets:

Volem ajudar a les persones creant comunitats poderoses. Tal com hem vist, la confiança és vital. La teva paraula és essencial en aquest procés de generar confiança i de ser una persona previsible i que transmet credibilitat.

8. Combat les dificultats:

Sigues valent, cada vegada que trobis una dificultat, interpreta-la com una oportunitat de superació personal i de reafirmació amb tu mateix, d’aquesta forma les agafaràs amb més energia i amb ganes per superar-les. A partir d’aquestes dificultats tindràs nous aprenentatges i crearàs la teva nova personalitat.

9. Escolta a les persones amb humilitat:

Saber escoltar és una gran fortalesa. Incorporar la saviesa de les persones del teu voltant, enriqueix tot allò que emprenguis i ajuda a crear unes relacions en que tota la gent que et rodeja se sent útil i sent que forma part de la comunitat.

10. Expressa el què sents:

Sigues autèntic, digues les coses que sents i que vius en cada moment. Expressa’t i deixa que les persones s’expressin ja que d’aquesta forma podreu crear relacions fortes i duradores.

Esperem que aquesta informació us sigui útil i la pugueu implementar a la vostra vida diària per obtenir tots els seus beneficis. Poseu els vostres comentaris i aporteu tot el què vulgueu, estem ansiosos per llegir-vos!

Estem en contacte! Fins aviat!