Els 10 hàbits dels emprenedors saludables

Hola a tots!

Primer de tot et volia donar la benvinguda si avui és la primera vegada que ens llegeixes, si no és així, vull donar-te una forta abraçada i donar-te les gràcies per seguir amb nosaltres. Bé, després d’això comencem que sinó no començarem mai! 😛 Avui compartirem un seguit d’hàbits molt positius pels emprenedors saludables.

1h d’exercici:

L’exercici regular és molt important i ens ajuda a la prevenció, desenvolupament i rehabilitació de la salut. I ens aporta molts beneficis a la nostra vida, tant físics com psicològics.

  • Entre els físics tenim: regular la pressió arterial, millorar la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions…
  • Entre els psicològics tenim: augmentar l’autoestima, rebaixar la tensió i l’estrès, reduir el nivell de depressió, ajudar a relaxar-te, i incrementar el benestar general…

2L d’aigua:

Beure 2 litres d’aigua al dia és essencial per tenir una bona salut i estar hidratat, a més de que t’ofereix varis beneficis, com per exemple, tenir més energia i vitalitat, una millora estètica de la pell, reducció de dolors articulars, menys gana a totes hores, entre d’altres.

3 tasses de té:

El té ens ajuda a tenir una bona salut ja que, com l’aigua, te molts beneficis. Entre ells es troben: reduir el risc d’un atac de cor, ajudar a combatre els radicals lliures, hidratar el nostre organisme, entre d’altres.

4 peces de fruita:

La fruita i la verdura és un dels principals aliats per tenir una bona dieta i salut. Menjar fruita durant el dia ens aporta varis beneficis. Ens ajuda a prevenir malalties cardiovasculars, ens ajuda a regular el nostre sistema immunitari, té propietats desintoxicants que prevenen malalties neurodegeneratives i alguns tipus de càncers, entre altres.

5 coses a agrair al dia:

Els emprenedors volem tenir sempre una actitud positiva en vers la vida i entenem que agrair tots els aspectes de la nostra vida i tots els actes que vivim en cada moment és essencial per tenir un bon dia. A més, el fet d’agrair totes les coses que ens passen, ens empodera i eleva la nostra energia creadora, que provoca una connexió interna molt poderosa i positiva.

6 cançons que t’inspirin:

La música és una gran eina. Aquesta és capaç de, amb 1 minut, canviar-te l’ànim per complert i ja pot donar-te força i dinamisme, com posar-te trist. Els emprenedors saludables sempre treballem a base de l’energia creadora i la música ens ajuda a connectar amb aquesta energia i donar-nos la força i el dinamisme que necessitem durant tot el dia.

7 minuts de riure al dia:

El riure té un munt de beneficis, tant físics com psicològics.

  • Els físics són: mantenir-nos en forma, ajudar a oxigenar el nostre organisme i reforçar el nostre sistema immunològic.
  • Entre els psicològics trobem que ens ajuda a combatre la depressió i l’ansietat, millora les nostres relacions socials, generem optimisme, ajuda a relativitzar, entre altres.

8h de dormir:

Dormir 8 hores seguides té varis beneficis, com per exemple, augmentar la teva concentració, tindràs més energia, cuides la teva salut, ajuda que el teu cabell, ungles i pell es regeneri més ràpidament i adquireixin un brillo natural, entre altres.

9 pàgines d’un llibre:

Aprendre una cosa nova cada dia és vital per un bon emprenedor, ja que aquest fet t’empodera i t’ajuda a tenir més autoestima, ja que et sents i et veus més capaç de fer les coses.

10 minuts de reflexió i meditació:

Reflexionar i meditar és una part essencial per un emprenedor saludable ja que aquest és el punt d’introspecció, d’auto superació. És el moment en que reflexiones quines coses es poden fer millor, et sorgeixen noves idees per portar a terme, et connectes amb el teu ser interior, entre altres.

I en quan a la meditació, t’ajuda en molts aspectes diferents de la vida, com per exemple, t’ajuda a la concentració, a la connexió. També és un magnífic moment per projectar les coses que vols i visualitzar-les per crear-les. També t’ajuda a la connexió interior i a conèixer-te més a tu mateix. La veritat és que la meditació té una infinitat de beneficis.

Esperem que aquests punts t’hagin servit, que els puguis començar a posar en pràctica i que ens expliquis els canvis que has notat a la teva vida des de que els has posat en pràctica, que ens comparteixis la teva experiència, si ho has complementat amb algun altre hàbit o si tens
alguna pregunta o qualsevol cosa, deixa el teu comentari, estem desitjant poder compartir amb tu.

Moltes gràcies per llegir-nos i seguim en contacte!

Una abraçada!