Quant compartim uns mateixos objectius, la col·laboració entre nosaltres, potencia el resultat i ens divertim més

Estem a l’era de la connexió!

Hem passat de l’era on havies d’emprendre sol contra el món, a un model on compartim els projectes de forma col·laborativa creant així millors resultats.

En el nostre projecte desenvolupem, de forma professional, diferents àrees que t’exposem a continuació. Quines d’aquestes àrees vibren amb tu? Podem connectar i actuar des de cadascuna d’elles.

Com podem connectar?

Activistes del canvi

T’agradaria emprendre per crear noves realitats? El potencial econòmic del nostre projecte no té fi i sempre pots emprendre a un nivell d’influència major. Per l’altra banda, l’inici és universal, o sigui que tothom pot arrencar, doncs no hi ha altes inversions ni res que pugui impedir iniciar avui mateix, si vols.

No ets el què penses, ets el què fas!
Actua! i crea noves realitats!

Connectem

Empodera’t

Veus l’educació com la forma més poderosa d’evolució personal? Tenim un programa educatiu enfocat a empoderar les persones a emprendre. Una educació holística pel creixement integral de la persona.

Connectem i compartim el què pot fer
el nostre programa educatiu per tu.

Connectem

Llars sostenibles

Sents que una part de la responsabilitat de millorar el nostre planeta és a mans dels consumidors? Promovem un consum conscient, amb uns productes concentrats, d’alta qualitat, respectuosos amb el medi ambient, creats amb energia verda i plàstic reciclat.

Sabies que instal·lant un tractament de l’aigua a casa teva, estalviaràs més de mil ampolles de plàstic anuals? I que si un producte és d’una concentració de 9 a 1, per cada ampolla que usis, n’estalvies 9?

Estem compromesos en cuidar el medi ambient i tenim moltes solucions que podem compartir amb tu sobre aquesta àrea.

Connectem

Families saludables

La salut depèn de nosaltres i hem de cuidar-la mentre la tenim. Per això creiem en la prevenció més que en la curació.

La nostra salut és el resultat del què mengem, bevem, respirem i dels nostres pensaments i emocions.

Tenim solucions nutricionals i biològiques que complementen l’alimentació de forma general, i també per a l’esport, per obtenir el pes ideal, o per necessitats específiques.

Connectem

Professionals i empreses

Ens encanta col·laborar amb altres professionals i empreses, i junts crear sinergies on tots en sortim enfortits.

Moltes de les nostres solucions poden ser d’interès tant per els vostres clients com per els serveis que vosaltres els oferiu. Assessorem sobre l’aigua de qualitat, l’aire net i com obtenir-lo, la nutrició, tant per l’esport, per el pes ideal, com per mantenir-nos sans en general. En fi, moltes àrees per la salut integral de la persona.

Connectem
Col·laboradors

Voluntaris i ONG’s

Contribuïm a diferents causes, sobretot quan la intenció és d’empoderar les persones a crear la seva autosuficiència.

Si vols ajudar econòmicament o en forma de voluntariat amb associacions o ONG’s, t’oferim canals de confluència.

Si formes part d’una ONG o associació i busques finançament, nosaltres et podem ajudar amb idees creatives per explorar noves formes de finançar aquests projectes.

Connectem