Benvinguts al blog de Talent Creatiu

Talent Creatiu és una comunitat que inspira, educa i dóna suport a les persones per emprendre d’una forma conscient. Inspirem a que cada ser humà connecti amb els seus valors, amb tot allò que és important per a ell i que a partir d’aquí creï el seu propi projecte d’emprenedoria.

Quant el teu projecte està connectat amb les teves creences, amb el què és important per a tu, gaudiràs des del primer moment i ho viuràs apassionadament. El projecte tindrà un propòsit i una congruència arribant fàcilment al teu públic natural.

Som una comunitat d’emprenedors on les persones col·laborem entre nosaltres i aportem cada un els nostres talents i ens beneficiem al mateix temps dels talents de la resta de la comunitat.

Talent Creatiu aporta les eines de formació necessàries per convertir-te en un emprenedor conscient, un emprenedor que es coneix millor a ell mateix i als demes, un emprenedor que brilla fent brillar els altres. Un emprenedor apassionat per la vida i per viure-la des dels seus valors. Ajudem a aquests emprenedors que vibren amb aquest missatge i els oferim coneixements i eines de creixement personal necessàries pel seu desenvolupament.

Hem creat aquesta web amb la intenció d’aportar tot el necessari per complir amb el nostre propòsit d’empoderar a les persones a emprendre.

Aquest blog serà la part més dinàmica i activa d’aquesta web. Setmanalment anirem publicant articles que ens ajudin a aprofundir sobre diferents temàtiques relacionades amb el nostre propòsit:

Emprenedoria – Els canvis profunds que estem vivint en aquesta nova era, a nivell tecnològic, social, etc. ens aporten noves formes d’emprendre basades en la innovació social. Emprendre en l’economia col·laborativa aporta noves facilitats a les persones que volen crear el seu projecte personal.

Creixement i consciència – Volem que els nostres projectes siguin una extensió de nosaltres mateixos. Que estiguin connectats amb nosaltres i els nostres valors i que aportin valor als altres. Som emprenedors conscients i això requereix d’un treball d’introspecció i d’auto coneixement. Parlarem d’aquests temes i també aportarem reflexions per un procés de creixement personal. Que ens ajudin a assolir nous nivells. A crear noves relacions amb l’abundància. A sobrepassar les pors d’una forma efectiva. A convertir-nos en comunicadors efectius. I molts altres temes que ens ajuden a créixer i millorar.

Estil de vida i ecologia – Si volem viure una vida plena hem de cuidar la nostra casa gran, que és el planeta, i la nostra casa petita, que és el nostre cos. Compartirem tot el relacionat amb una vida plena. Com mantenir la nostra salut al màxim nivell. Alimentació, nutrició, esport, meditació, vida saludable. També aprendrem a cuidar el planeta i a identificar aquelles coses que son al nostre abast per cuidar-lo.

Aquest blog és el lloc ideal per estar connectats. Volem conèixer les teves aportacions, les teves opinions, els teus suggeriments. Volem que sigui un blog viu i comunicat. Es el contacte setmanal que ens manté sintonitzats amb aquells temes de rellevància per expandir la nostra visió interior i exterior.

Us animem a compartir el vostre punt de vista, les vostres experiències, tot allò que cregueu de valor per donar més llum als diferents temes. I també a fer propostes de temes que cregueu importants.

Molt benvingudes i molt benvinguts.