Acceptació de la Vida

Avui vull compartir-vos una part de la meva experiència en el procés que estic fent de creixement personal i donar-vos algun tip per acceptar tot el que passa al nostre voltant sense afectar la nostra energia interna.

Quan estem en un procés de creixement personal, llegim llibres d’aquests temes per aprendre a ser més positius, per atraure les coses que volem a la nostra vida, sentir-nos més feliços, plens, etc. Però quan mirem el món i veiem moltes injustícies, coses que no ens agraden, a vegades això provoca que no estiguem bé, que tinguem un seguit de contradiccions internes que no sabem com resoldre, ja que vols ser positiu però veus aquestes injustícies que passen cada dia. I llavors ve la pregunta del milió: Com puc ser positiu si moltes de les coses que em rodegen són negatives o injustes?

Aprendre a controlar les emocions i com et sents respecte a les coses que et rodegen, és una gran pràctica, sempre tenint en compte que l’actitud que prenguis et pot portar a una realitat pràcticament oposada a l’altre. Per això és d’essencial importància estar molt atent a les actituds que tenim en cada moment i què ens estan aportant.

Un tip que utilitzo per no resignar-me ni perdrem en les injustícies ni les coses negatives que passen al meu voltant és veure les injustícies o les coses negatives que passen com una oportunitat, una oportunitat de millorar, de creixement social i personal, un moment de superació.

I un altre tip que es podria incloure en aquest mateix punt és fer-me partícip del canvi, prendre accions determinades per transformar la realitat que no m’agrada, prendre el repte per intentar transformar-ho i tenir en compte qualsevol petit resultat aconseguit.

Una frase que m’ajuda molt a prendre una perspectiva més gran és “Tot passa a fi de bé”, o sigui, tot passa per alguna cosa, ja sigui per un aprenentatge, una connexió més forta, per ajudar a que les persones prenguin consciència, etc. Aquesta frase em va arribar en un moment de la vida en la que estava completament perduda, havia passat una molt mala experiència i la pregunta “Perquè m’ha passat això a mi?” no em marxava del cap. A més, em culpava de no haver-me adonat abans i d’haver estat més de dos anys en aquesta situació.

Aquesta frase em va ajudar a perdonar-me, a tornar-me a sentir bé, i a poder aprendre totes les coses que havia d’aprendre d’aquesta experiència. Si jo no m’hagués perdonat, i no hagués pogut indagar en les coses que havia d’aprendre, molt probablement avui no seria aquí fent aquest escrit. I avui, un dels meus propòsits de vida és ajudar a les persones a prendre consciència del què els passa i quines oportunitats els ofereix.

Espero que us hagi servit i que ho poseu en pràctica. Qualsevol cosa que vulgueu compartir amb nosaltres, qualsevol experiència, o comentar què us ha semblat, qualsevol idea que tingueu escriviu-nos-ho aquí baix i si teniu ganes que parlem d’algun tema que us interessi també deixeu-lo als comentaris.

Moltes gràcies per llegir-nos! Seguim en contacte.

Una gran abraçada!